Altinget magasin

Magasin – Altinget

Altinget Magasin udkommer 10 gange om året. Det er et uundværligt værktøj for alle, der følger med i dansk og europæisk politik.

Altinget – Alt om politik: altinget.dk

Altinget logo Hovedstaden. Søren Dahl … Altinget Ajour · 12:25 … ALTINGET MAGASIN #60: @marie_bjerre om rollen som DKs første digitaliseringsminister.

Materialespecifikationer – Altinget – Alt om politik

Materialespecifikationer – Altinget – Alt om politik: altinget.dk

ALTINGET MAGASIN. Alle annoncer med annoncørbetalt indhold bliver markeret med en blå bjælke øverst (10 mm høj). Format: Helside: B: 210 x H: 270 mm.

Ophavsret – Altinget

– Altinget – Alt om politik: altinget.dk

Abonnér · Gratis nyhedsbrev · Netværk · Uddannelser · Magasinet. Om Altinget. Om Altinget · Kontakt Altinget · Fejl, klager og etik · Ophavsret og vilkår …

Annoncer – Altinget og Mandag Morgen

Annoncer – Altinget og Mandag Morgen – Altinget.dk

Altingets forside og gratis nyhedsbrev henvender sig til den politisk interesserede dansker. … Vælg mellem Ugebrevet Mandag Morgen eller Altinget Magasin.

Nå ud til relevante beslutningstagere og meningsdannere. Annoncér hos Altinget og Mandag Morgen. Læs mere om vores målgrupper og annonceprodukter her.

Altinget søger magasinredaktør – Mandag Morgen

Altinget søger magasinredaktør – Mandag Morgen – Uafhængigt innovationshus. Analyser og ny viden.

Så har du mulighed for at blive en del af Altingets voksende politiske … Dine opgaver Du får hovedansvar for at prioritere og redigere Altinget: magasin, …

Er du en af landets bedste redaktører? Har du redigeret både print og digitale medier? Så har du mulighed for at blive en del af Altingets voksende politiske redaktion i et af branchens mest attraktive job.

Keywords: altinget magasin