Dekort krydsord

DEKORT – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 13 løsningsforslag for ordet DEKORT som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til DEKORT. Det er muligt at få mere …

Synonym for Dekort – Synonymbog.com

Synonym for Dekort

Ordet dekort bruges som regel i midten af ​​en sætning og udtales som det staves. Det kan også bruges i mere formelle sammenhænge. Dekort forekomst i krydsord.

Beskrivelse og synonymer for ordet Dekort

Synonymer for DEKORT – Krydsord

Synonymer for DEKORT

Liste over synonymer til det ord DEKORT og 18 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

DEKORT – Krydsord

Bedste svar ; Dekort · Dumping. 7 ; Dekort · Nedslag. 7 ; Dekort · Pengebeløb. 10 ; Dekort · Prisnedsættelse. 15.

Svar ✅ for DEKORT i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil

Synonymer – gratis krydsord i mange sværhedsgrader

Synonymer for dekort med 6 bogstaver: AFSLAG. Tilføj manglende ord. Vi er fast besluttet på at udbrede danske / skandinaviske krydsord til så store dele af …

dekort — Den Danske Ordbog – Ordnet

Lever bilen ikke op til køberens forventninger efter salgsbeskrivelsen, har køberen tre dage til enten at hæve handelen eller aftale en dekort med sælger …

Puzzel.org: Online spilmager – Lav dit eget interaktive spil

Online spilmager – Lav dit eget interaktive spil – Puzzel.org

… det samme formen på dit spilgitter, de kort som du bruger, eller layoutet af dine spørgsmål. … Ordgåder: Krydsord, ordsøgning, akrostik og ordkryds.

Den interaktive spilmager til at skabe fantastiske, brugerdefinerede og online-indlejrbare spil

Juridisk ordbog – Forklaringer på juridiske begreber og ord

24. jan. 2023 — Dekort. betegnelse for et afslag i prisen. Dekort forekommer typisk, hvis en vare har en mangel. Delebarn.

Juridisk sprog er kendt for at være fyldt med ord og begreber, som ingen almindelige mennesker forstår. Få forklaringen på dem her.

Ord, der indeholder bogstavet KO – Scrabble hjælper – Bab.la

Words with Friends®; Hangman; krydsord; Mastermind®; Boggle®. Hvad er Scrabble®? Scrabble® er et brætspil og et ordspil, hvor det gælder om …

Hvor er stjernerne når det er lyst – Resultat for Google Books

Hvor er stjernerne når det er lyst – Lisbet Lundquist – Google Bøger

Mange vil huske Lisbet Lundquist fra hendes utallige triumfer på film og teater, og mange vil sikkert også genkende hende som zirkusfruen i Nemo, hvor hun ofte kan spottes siddende på trappen og betragte gemalen, Søren Østergaard. I anledning af hendes 75 års fødselsdag – den onde dag, som hun kalder den – udgiver hun Hvor er stjernerne når det er lyst? I denne erindringsbog tager Lisbet Lundquist sin læser med tilbage til barndommens gade, som faktisk var en vej i Holte, hvor Lisbet voksede op i sin begavede og mangfoldige familie. Det er sjov læsning. Og et prima-tidsbillede af en både typisk og alligevel helt usædvanlig dansk opvækst fra 40’erne og frem. Forfatterens iagttagelsesevne fejler ikke noget, så læseren oplever de mest betagende mennesker og ser detaljer fra deres liv i en både privat og mere åben verden, hvor vi møder både skolekammerater, familie, venner – og senere berømte ægtemænd. Mød en forrygende, fascinerende stor kvinde i dansk teater og tv, som ærligt fortæller om livets både store glæder og sorger.

Keywords: dekort krydsord