Guide til Krifa: Log ind, Dagpenge og mereKrifa er en populær a-kasse og fagforening i Danmark, der tilbyder en række nyttige tjenester til deres me

Krifa er en populær a-kasse og fagforening i Danmark. De tilbyder en række nyttige tjenester til deres medlemmer, herunder dagpenge, efterløn, faglig støtte og meget mere. Krifa går ind for tryghed på arbejdsmarkedet og er dedikeret til at hjælpe deres medlemmer med at opnå en stabil og bæredygtig karriere.

Mit Krifa Boks

Mit Krifa Boks er en online selvbetjeningsløsning, hvor medlemmer kan logge ind og få adgang til en række praktiske funktioner. For at få adgang til Mit Krifa Boks skal du først oprette en bruger. Når du har oprettet en bruger, vil du kunne logge ind med din e-mailadresse og adgangskode.

Sådan logger du ind på Mit Krifa Boks:

 1. Gå til Krifas hjemmesidewww.krifa.dk.
 2. Klik på “Log ind” øverst til højre på siden.
 3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode.
 4. Klik på “Log ind” for at få adgang til Mit Krifa Boks.

Dagpengekort

Som medlem af Krifa kan du søge om dagpenge, når du er ledig. For at indsende dit dagpengekort kan du bruge Krifas online løsning eller deres app. Dagpengekortet skal udfyldes hver måned og indsendes inden for en bestemt frist.

Sådan indsender du dit dagpengekort via Krifa Boks:

 1. Log ind på Mit Krifa Boks som beskrevet ovenfor.
 2. Klik på “Indsend dagpengekort” i menuen.
 3. Vælg den rette måned og udfyld oplysningerne i dagpengekortet.
 4. Klik på “Indsend” for at sende dit dagpengekort afsted til Krifa.

Kontakt Krifa

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte Krifa direkte. Du kan enten ringe til deres kundeservice eller sende en besked via deres hjemmeside. Du finder kontaktoplysningerne påwww.krifa.dk.

Mit Krifa

Mit Krifa er en brugerportal, hvor du kan få adgang til din medlemsinformation og administrere dine indstillinger. Her kan du bl.a. ændre dine kontaktoplysninger, tilmelde dig arrangementer og få overblik over dine betalinger. For at logge ind på Mit Krifa skal du bruge din e-mailadresse og adgangskode.

Sådan logger du ind på Mit Krifa:

 • Gå til Krifas hjemmesidewww.krifa.dk.
 • Klik på “Log ind” øverst til højre på siden.
 • Indtast din e-mailadresse og adgangskode.
 • Klik på “Log ind” for at få adgang til Mit Krifa.

Krifa App

Krifa tilbyder også en app, som gør det nemt for dig at få adgang til dine medlemsoplysninger og bruge Krifas tjenester. Du kan downloade appen fra App Store eller Google Play, afhængigt af din enhed. Når du har downloadet appen, kan du logge ind ved at bruge samme loginoplysninger som til Mit Krifa.

Konklusion

Krifa er en pålidelig a-kasse og fagforening i Danmark, der tilbyder en række nyttige tjenester til deres medlemmer. Med Mit Krifa Boks, dagpengekort og appen får du nem og bekvem adgang til dine medlemsoplysninger og de services, som Krifa tilbyder. Hvis du har brug for hjælp eller yderligere information, kan du kontakte Krifa direkte. Så log ind på Krifa og gør din hverdag som medlem mere overskuelig og enkel.

Artiklen Guide til Krifa: Log ind, Dagpenge og mereKrifa er en populær a-kasse og fagforening i Danmark, der tilbyder en række nyttige tjenester til deres me har i gennemsnit fået 3.2 stjerner baseret på 29 anmeldelser