Tv2 nyheder eksamen

Færre eksamener i 2022 på gymnasier og i folkeskoler – TV 2

25. feb. 2022 — Elever i 9. klasse og i 3.g i gymnasiet skal til færre eksamener i 2022. Det har bredt flertal i Folketinget aftalt.

Elever i 9. klasse og i 3.g i gymnasiet skal til færre eksamener i 2022. Det har bredt flertal i Folketinget aftalt.

Chatrobot bestod eksamener på anerkendte amerikanske …

Chatrobot bestod eksamener på anerkendte amerikanske universiteter – TV 2

27. jan. 2023 — Chatrobotten ChatGPT har været til eksamen på to af USA’s anerkendte universiteter. Og det gik godt i begge tilfælde – dog uden at det var …

Mens flere skoler – også i Danmark – forbyder chatrobotten, opfordrer en amerikansk professor sine elever til at bruge den.

Gymnasieelever stiller borgerforslag om færre eksaminer efter …

Gymnasieelever stiller borgerforslag om færre eksaminer efter nedlukning: – Vi er ikke klar – TV 2

11. jan. 2022 — Igen i år har gymnasieeleverne haft mange undervisningsdage hjemme foran computeren, og derfor har fire 3.g’ere nu stillet et borgerforslag.

Igen i år har gymnasieeleverne haft mange undervisningsdage hjemme foran computeren, og derfor har fire 3.g’ere nu stillet et borgerforslag.

En række eksamener aflyses, og læseferien inddrages – TV 2

5. feb. 2021 — En del af sommerens eksamener aflyses, læseferien inddrages, og der skæres i pensum for de mundtlige eksamener. Sådan lyder en del af den aftale …

Trods mange eksamener aflyses, skal 3.g’ere sikres en “studenterhueprøve”. Det vil sige en mundtlig eksamen, der munder ud i overrækkelsen af huen.

Eksamen med tre personer aflyst – men få dage efter samles …

Eksamen med tre personer aflyst – men få dage efter samles hel klasse – TV 2

10. jan. 2022 — Mundtlige eksamener på Aarhus Universitet aflyses på grund af corona-retningslinjer. Men alligevel står hele hold til at blive samlet kort …

Mundtlige eksamener på Aarhus Universitet aflyses på grund af corona-retningslinjer. Men alligevel står hele hold til at blive samlet kort efter.

Det mener eleverne om dagens aftale, der aflyser flere …

Det mener eleverne om dagens aftale, der aflyser flere eksaminer – TV 2

5. feb. 2021 — TV 2 har talt med nogle af de elever i folkeskolen, HF og gymnasiet, der bliver påvirket af dagens aftale, der aflyser en række eksaminer.

TV 2 har talt med nogle af de elever i folkeskolen, HF og gymnasiet, der bliver påvirket af dagens aftale, der aflyser en række eksaminer.

600 studerende klager over eksamener – TV 2 Nyheder

600 studerende klager over eksamener – TV 2

3. jan. 2022 — Vi kan ikke udprøve de samme ting i de to eksamensformer, siger Lise Wogensen Bach til TV2 ØSTJYLLAND. Eksamen er et krav og en af de vigtigste …

Næsten 600 medicinstuderende er utilfredse med, at de skal fysisk til eksamener, mens smittetallet er højt. Universitet fastholder beslutningen.

Alle skal op i færre fag – sådan bliver studentereksamen – TV 2

8. apr. 2020 — g og 2.hf skal til den afsluttende studentereksamen til sommer, så bliver der færre eksaminer end normalt. Se …

Ministeren håber, at eleverne har forståelse for den helt ekstraordinære situation.

Universitet samler flere hundrede til eksaminer: – Det er forrykt

Universitet samler flere hundrede til eksaminer: – Det er forrykt – TV 2

21. dec. 2021 — – Ja, for jeg har ikke noget valg, siger hun. Elisabeth Lennert skal tirsdag til en fysisk eksamen på Aarhus Universitet. Foto: TV2 ØSTJYLLAND.

Mens grundskoleelever er sendt hjem til onlineundervisning, fortsætter de videregående uddannelser med at samle studerende til eksaminer.

Lektors kæmpe fejl skyld i, at 200 elever skal tage ny eksamen

Kaos på universitet: Lektors kæmpe fejl skyld i, at 200 elever skal tage ny eksamen | TV 2 Kosmopol

19. jan. 2023 — En lektor på IT-Universitetet har genbrugt den samme eksamen mindst tre gange, og derfor skal 210 studerende nu tage deres eksamen om …

En lektor på IT-Universitetet har genbrugt den samme eksamen mindst tre gange, og derfor skal 210 studerende nu tage deres eksamen om – selvom det var dem, der opdagede fejlen.

Keywords: tv2 nyheder eksamen, tv2 eksamen